1. jan 2021

Gjerrild Vandrehjem skifter navn

Fra d. 1. januar 2021 skifter vi officielt navn til Gjerrild Gæstehus. Navnet har karakter af hygge og hjemlighed, og beskriver det, som Gjerrild Gæstehus er: Et samlingssted med en hjemlig atmosfære, der indbyder til hygge for både lokale og turister. Det betyder at vi går ud af Danhostel Vandrehjem sammenslutningen, men den hjemlige stemning og de god måltider vil fortsat være at finde hos Gjerrild Gæstehus.

I mange år har stedet været kendt som Gjerrild Vandrehjem, hvor både lokale og turister nød godt af den hyggelige atmosfære og dejlige mad – Sådan vil det stadig være, men i fremtiden undernavnet Gjerrild Gæstehus, da det nemlig er meget mere end et vandrehjem.

Gjerrild Gæstehuset er et nærværende og hyggeligt mødested for både lokale og turister. Udover at være et oplagt overnatningssted når man besøger Djursland som turist, er tanken nemlig, at det også skal være et lokalt samlingssted for aktiviteter og sammenkomster. Så hvis du skal holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup så kan Gjerrild Gæstehus lægge rammerne for en hyggelig fest. Vi har også faciliteterne til, når du skal holde møde, kursus, eller andet, da Gæstehuset også udlejer møde- og kursuslokaler med forplejning til både private og erhverv.

Her er plads til alle! Både den ferierende turist, der vil bo nær de mange oplevelser på det smukke Djursland, brudeparret, der vil holde deres livs største fest, og virksomheden, der vil afholde et spændende kursus i smukke naturlige omgivelser. Gjerrild Gæstehus rummer det hele!

Hvis du er på udkig efter et sted, du kan holde ferie, fest, eller konference, skal du endelig kontakte os. Vi står klar til at svare på spørgsmål, giver gerne en hånd med planlægningen af din fest, ferie eller arrangement, og deler gerne ud af gode råd og erfaringer, så i får det bedste ud af jeres besøg.

Seneste nyheder

Gjerrild Vandrehjem der nu hedder Gjerrild Gæstehus

1. jan 2021

Gjerrild Vandrehjem skifter navn

Danhostel Gjerrild Vandrehjem skifter 01.01.2021 navn til Gjerrild Gæstehus. Læs mere om navneændringen her.

COVID-19 restriktioner

1. maj 2020

Retningslinjer ved håndtering af COVID-19

Vores gæsters og personales sikkerhed betyder meget for os – og vi går ikke på kompromis, men følger myndighederne retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder. Læs her hvordan vi passer på dig

Miranda og Søren Rossau Sørensen

1. apr 2020

Den lokale journalist kom forbi den gamle remise

Har man tidligere gæstet Gjerrild Vandrehjem, så er spiseafdelingen nok en af de første store ændringer, der falder i øjnene. Miranda og Søren Rossau Sørensen har moderniseret rummet med lyse gulve, mere belysning og interiør, der gerne skal give en uformel og hjemlig stemning.