1. jan 2019

Nye forpagtere

Der er blevet ansat nye forpagtere på Danhostel Gjerrild.Søren og Miranda Rossau Sørensen overtager pladsen fra d. 1 januar 2019.

Som det nye værtspar ser vi frem til at byde rigtig hjerteligt velkommen på Gjerrild Vandrehjem og til at tage hul på et nyt og spændende kapitel i vores liv.

Søren er født og opvokset på egnen og har endda gået i skole i Gjerrild. Han har tidligere arbejdet som maskinfører indenfor landbrug og byggeri og senest som afdelingsleder hos et shipping-firma.

Miranda kommer fra Århus og har tidligere arbejdet som tjener og i køkken og de seneste mange år som specialpædagog.
Desuden driver vi et lyd/lys-firma: RosSound & Event, som leverer produktioner til små og store arrangementer.

Tilsammen har vi mange gode ideer, kontakter og kompetencer i vores rygsække, som vi glæder os helt vildt til at få i spil.

Vi har stor respekt for det arbejde, som tidligere værtspar har lagt i at gøre Danhostel Gjerrild til et velfungerende vandrehjem. Vi vil gøre vores aller bedste for at videreføre og udvikle stedets mange muligheder.

Mange hilsner

Søren og Miranda

Seneste nyheder

Gjerrild Vandrehjem der nu hedder Gjerrild Gæstehus

1. jan 2021

Gjerrild Vandrehjem skifter navn

Danhostel Gjerrild Vandrehjem skifter 01.01.2021 navn til Gjerrild Gæstehus. Læs mere om navneændringen her.

COVID-19 restriktioner

1. maj 2020

Retningslinjer ved håndtering af COVID-19

Vores gæsters og personales sikkerhed betyder meget for os – og vi går ikke på kompromis, men følger myndighederne retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder. Læs her hvordan vi passer på dig

Miranda og Søren Rossau Sørensen

1. apr 2020

Den lokale journalist kom forbi den gamle remise

Har man tidligere gæstet Gjerrild Vandrehjem, så er spiseafdelingen nok en af de første store ændringer, der falder i øjnene. Miranda og Søren Rossau Sørensen har moderniseret rummet med lyse gulve, mere belysning og interiør, der gerne skal give en uformel og hjemlig stemning.