1. maj 2020

Retningslinjer ved håndtering af COVID-19

Vores gæsters og personales sikkerhed betyder meget for os – og vi går ikke på kompromis, men følger myndighederne retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder. Sådan passer vi på dig:

Vi holder afstand

− 4m2 pr. person i lokaler

− Holder mindst 1 meters afstand

− Max 10 personer samlet i hver rum

− 2 kvm. pr. person i spisesalen, medmindre kunderne det pågældende sted står op (i givet fald er kravet 4 kvm. pr. person)

− Max 10 personer i hver gruppe i spisesalen

Rengøringsstandarder
Værelser og fælles Arealer:
− Vi sørger for rengøring ifølge myndighederne retningslinjer. Ud over den almindelige rengøring efter gæstens afrejse, sørger vi for regelmæssig desinfektion af udsatte overflader og kontaktflader såsom dørhåndtag, nøgler og nøglekort, kortterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
− Vores gæster er velkomne til at tage eget sengelinned med, som de tager med sig efter brug. Ved lejet sengelinned tager du selv sengelinned af efter brug, og afleverer det efter overnatningsstedets anvisninger.
− Der står håndsprit i receptionen, på fællestoiletter og ved bespisningsstederne.

Gæstekøkkener
Benyttelse af gæstekøkkenet:

− Brug af gæstekøkken er på egen ansvar.
− Der må kun være det antal personer i lokalet som myndighederne anbefaler. Hold øje med overnatningsstedets anvisninger.
− Vi sørger for rengøring af gæstekøkkenet ifølge myndighedernes retningslinjer, og sørger bl.a. for regelmæssig desinfektion af udsatte overflader og kontaktflader, daglig udskiftning af karklude og viskestykker.
− Du er velkommen til at medbringe dit eget service og egne viskestykker og karklude.

Badefaciliteter

− Benyttelse af fællesbad er på eget ansvar.
− Vi sørger for rengøring ifølge myndighedernes retningslinjer og gør regelmæssig rent med desinfektion på udsatte overflader og kontaktflader.
− Du skal sørge for at benytte dit eget håndklæde og tage det med på værelset efter brug.

Personalets sikkerhed: − Alle medarbejdere har fået uddybende information om CORONA/COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger.

Seneste nyheder

Gjerrild Vandrehjem der nu hedder Gjerrild Gæstehus

1. jan 2021

Gjerrild Vandrehjem skifter navn

Danhostel Gjerrild Vandrehjem skifter 01.01.2021 navn til Gjerrild Gæstehus. Læs mere om navneændringen her.

COVID-19 restriktioner

1. maj 2020

Retningslinjer ved håndtering af COVID-19

Vores gæsters og personales sikkerhed betyder meget for os – og vi går ikke på kompromis, men følger myndighederne retningslinjer, så du som gæst kan føle dig tryg i vores hænder. Læs her hvordan vi passer på dig

Miranda og Søren Rossau Sørensen

1. apr 2020

Den lokale journalist kom forbi den gamle remise

Har man tidligere gæstet Gjerrild Vandrehjem, så er spiseafdelingen nok en af de første store ændringer, der falder i øjnene. Miranda og Søren Rossau Sørensen har moderniseret rummet med lyse gulve, mere belysning og interiør, der gerne skal give en uformel og hjemlig stemning.