Shopping

Hvis i får lyst til at udforske butiks- og kulturlivet, findes der masser af muligheder for shopping på Djursland, hvis største byer er Grenaa, Ebeltoft, Auning og Rønde. Her kan i både finde større supermarkeder og diverse specialforretninger, der kan tilfredsstille shoppetrangen. Du kan også tage en tur til Storbyerne Randers eller Århus, der byder på et hav af shoppemuligheder, bl.a. i Randers Storcenter og Bruuns Galleri i Aarhus.

Grenaa

Afstand: 13 km

Grenaa er den største by på Djursland, og her finder i både et bredt udvalg af specialforretninger og supermarkeder. De stemningsfulde gader omkring kirken med spændende butikker, cafeer og restauranter indbyder til hygge og shopping med familien.

Auning

Afstand: 36 km

Auning by har spændende detailbutikker og supermarkeder, og her kan i både tage på udkig efter nyt tøj, spise et lækkert måltid på Auning Kro, eller tage en tur i Auning Badet

Rønde

Afstand: 38 km

Rønde er en handelsby med både supermarkeder, specialforretninger og restauranter. Byen ligger desuden nær nogle af Djurslands store naturoplevelser, såsom Mols Bjerge og Kalø Slotsruin.

Ebeltoft

Afstand: 44 km

Ebeltoft er en hyggelig og stemningsfuld by med gamle bygninger, der indbyder til hygge og shopping for hele familien. Byen er rig på cafeer og restauranter, og hvis i er på udkig efter kulturelle oplevelser, byder Ebeltoft både på historiske bygninger og museer. I gågaden kan i f.eks. besøge rådhuset og farvergården, men i kan også tage et smut ned til vandet og se Fregatten Jylland

Randers

Afstand: 57 km

I kan også tage en tur til Randers, som kan tilbyde en bred vifte af oplevelser for hele familien. Hvis i vil på shoppingtur, kan i tage en tur i gågaden, som med sine gamle bygninger og stemningsfulde gader, byder på både skønne butikker, cafeer og restauranter til en hver smag. I kan også tage et smut i Randers Storcenter, hvor i kan finde alt fra cafeer til sportsbutikker under ét tag.

Aarhus

Afstand: 67 km

I Aarhus finder i flere forskellige shopping centre, specialforretninger og et stort udvalg af restauranter og cafeer. Strøget summer af liv med sine mange detailbutikker, cafeer og restauranter, og her er der altid masser af mennesker. I kan også tage i et af de mange Storcentre, såsom Bruuns Galleri, Storcenter Nord og City Vest, hvor i kan shoppe i ly for vind og vejr.

 

 


Besøg Gæstehuset i din ferie

Hvis du kunne vil udforske de mange spændende shopping muligheder på Djursland, kan du slå et smut forbi Gjerrild Gæstehus. Læs mere om dine muligheder for overnatning hos os, når du besøger Djursland i din sommerferie.