Overnatning

Hyggelig overnatning for hele familien. Gjerrild ligger nord for Grenaa i naturskønne omgivelser. Her er fred og ro, muligheder for ture både til fods, på cykel og i bil, men der er heller ikke langt til masser af oplevelser for både store og små.

Gjerrild Gæstehus

Hos Gjerrild Gæstehus finder du en skøn base tæt på skønne naturoplevelser. Med sine 24 værelser og beliggenhed på det nordlige Djursland, kan vi tilbyde en mindeværdig ferie i hjemlige og uformelle rammer tæt på både skov og strand.

Vi har værelser i flere forskellige størrelser med plads til op til 7 personer, men kommer i som par eller børnefamilie har vi selvfølgelig også værelser til jer. Faktisk er det med konceptet ”Lej et vandrehjem” også muligt at leje hele gæstehuset. Her har vi plads til alle!

Som gæst hos os har du mulighed for at gøre brug af alle vores faciliteter, heriblandt vores gæstekøkken, hvor i selv kan stå for madlavning. I højsæsonen er i også meget velkommen til at tilkøbe vores morgenmad og aftenbuffet. Derudover har vi et fælles rum, hvor der er plads til, at man kan hygge sig med bl.a. brætspil og fjernsyn.

Vi glæder os til at til at byde dig velkommen!

Book overnatning her

Overnatning på Djursland

Priser 

Se vores liste over værelsestyper og priser for overnatning

Store og flotte faciliteter i Gjerrild

Faciliteter

Se billeder og læs om vores indendørs og udendørs faciliterer

Værelse hos Gjerrild Gæstehus

Værelser 

Se billeder af vores værelser og læs om dine muligheder for overnatning