Gæstehusets Sommerkøkken 2021

Vi inviterer løbende over sommeren til fællesspisning i vores flotte omgivelser i Gjerrild.

 

Menu hos Gjerrild Gæstehus Sommerkøkken
Menu hos Gjerrild Gæstehus Sommerkøkken

Gæstehusets Sommerkøkken 2021:
1.juli til 31. juli (ugerne 26-30)

Torsdage, fredage og lørdage:
I år er temaet: bistro-mad, som vi portionsanretter. Vi har ladet os inspirere af Det Gastronomiske Rejseholds besøg her i Gæstehusets køkken i efteråret og serverer:

    • Torsdage: (1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7)
      Confiterede kyllingelår m. nye kartofler og agurk i mormor-dressing.
    • Fredage: (2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7)
      Stegt laks m. spinat a la creme og fennikel-crudite.
    • Lørdage: (3/7, 10/7, 17/7, 24/7 31/7)
      Braiseret kalvespidsbryst m. kartoffelpure, syltede selleri og peberrod.

Voksne: 130,-
Børn (3-11år): 65,-

Forudbestilling er nødvendig og der kan bestilles plads indtil kl. 13 samme dag på mail: info@gjerrildgaestehus.dk eller tlf: +45 40224199

  • Kan nydes på terrassen hvis vejret tillader det – sammen med gode italienske vine og kolde fadøl til fordelagtige priser.

  • Vi byder velkommen til både vores "egne" gæster og gæster udefra :-)
  • Vi laver mad med omhu og omtanke af sæsonens lokale råvarer og vi glæder os meget til at se jer.

Alle dage:
Hjemmelavede færdigretter fra vores eget køkken tilbydes fra frost og tilberedes i gæstekøkkenet.

Uden for højsæsonen

Grupper:
Kommer I som gruppe over 10 pers. – tilbyder vi altid gerne at lave mad ud over de nævnte dage på forudbestilling ved bookingen.

 

Bestil bord på tlf. 40 22 41 99 – helst inden kl. 13.00 samme dag.

Spisning hos Gjerrild Gæstehus