Vores historie

Gjerrild Gæstehus, der tidligere var kendt som Danhostel Gjerrild Vandrehjem, befinder sig på det naturskønne Djursland og har gennem årene haft flere funktioner. Gæstehuset og de nærliggende bygninger fortæller historien om Gjerrild-banen, der fra 1911 forbandt Ryomgaard med først Gjerrild og senere Grenaa. Banen var en af de få privatbaner, der lige til det sidste kørte med damplokomotiver i beredskab, indtil den blev nedlagt i 1956. Senere fik stedet en helt ny funktion, da Gjerrild Vandrehjem i 1973 åbnede for overnatning i Gjerrildbanens gamle remise.

 

Gjerrild Gæstehus

Det gamle Gjerrild Vandrehjem

I mange år var stedet kendt som Gjerrild vandrehjem, og det blev både besøgt af turister og lokale fra Djursland, som nød godt af de hyggelige omgivelser nær skov og strand. Stedet var en del af Danhostel, indtil det ved udgangen af 2020 skiftede navn til det, vi i dag kender som Gjerrild Gæstehus.

Det nye værtspar, Miranda og Søren, ønsker at lægge vægt på, at den gamle remise i Gjerrild er meget mere end et vandrehjem. Det er et nærværende og oplagt mødested for såvel turister som lokale. Gjerrild Gæstehus er nemlig ikke kun et overnatningssted, men også et lokalt samlingssted for aktiviteter og sammenkomster, om end der er tale om barnedåb, bryllup, fødselsdag eller konfirmation. Hvis du skal holde fest, møde, kursus, eller andet, tilbyder vi udlejning af festlokaler eller møde- og kursuslokaler med forplejning til både private og erhverv. Du kan læse en personlig hilsen fra værtsparret her!

Hos Gjerrild Gæstehus møder man en hjemlig og nærværende stemning, hvad end man besøger det som overnatningssted, spisested eller møde- og kursussted. Her gøres det hyggeligt og afslappende at være væk hjemmefra. De nye værter ønsker at viderebringe den hjemlige stemning og de gode hjemmelavede måltider, som Gjerrild Vandrehjem i mange år var kendt for. Dette har både overnattende turister og kursister nydt godt af, såvel som gæster ved arrangementer, som fødselsdage og konfirmationer. Det er netop den hjemlige stemning og de hjemmelavede måltider, som Miranda bringer videre i Gjerrild Gæstehus, når hun med hjertevarme stiller sig bag komfuret og byder indenfor til hjemlig hygge og spisning hos Gjerrild Gæstehus. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Miranda

Vært

Søren

Vært